Over CleanFox

Robert Ongenae heeft in 2015 de keuze gemaakt voor het zelfstandig ondernemerschap. Hij startte met het bedrijf K-Apex Zuid West als regionale verdeler van de reinigingsmiddelen voor car- en truckwash van fabrikant K-Apex International (tegenwoordig ‘Carclin’). In 2020 werd het landelijk importeurschap voor Koch-Chemie in Nederland toegevoegd. Hiermee was een merk-onafhankelijke bedrijfsnaam een logische vervolgstap en ging het bedrijf verder onder de naam CleanFox Industries BV. 

In 2021 werd CleanFox ook importeur van Koch-Chemie voor België en werd het tevens de exclusieve distributeur voor Carclin in België en het grootste deel van Nederland.

CleanFox is nu een distributeur van high-performance chemie en accessoires voor de sectoren detailing, carwash, truckwash en tank cleaning. CleanFox is actief binnen Nederland en België. Ons bedrijf is gevestigd in Sas van Gent (Nederland), waardoor we voor zowel Nederland als België goed gepositioneerd zijn om snel te leveren en ondersteuning op de werkvloer te bieden.