Hoe werkt CleanFox?

Bij CleanFox zijn we altijd op zoek naar hoe we iets sneller, beter of leuker kunnen maken voor onze klanten. Wij leveren dus niet alleen de chemie en onderdelen van topmerken maar vinden het net zo belangrijk dat jij weet hoe je ze optimaal gebruikt zodat je sneller je doel bereikt. Ook de andere afdelingen binnen jouw bedrijf slaan we niet over: Zo ontvang je van ons een nette factuur, veiligheidsdocumentatie en een inhoudelijk antwoord op je vragen.

Welke producten bieden jullie aan?

Wij leveren high-performance chemie en accessoires voor de professional in de sectoren detailing, carwash, truckwash en tank cleaning. Wij zijn het gezicht in de markt voor de topmerken Koch-Chemie en Carclin. We bieden een uniek en breed assortiment, waarmee je vrijwel elk voertuig van binnen en van buiten kunt reinigen, desinfecteren of poetsen.

 

Voor CleanFox is professioneel advies en vriendelijke service net zo goed een product. Als exclusief distributiepartner voor Koch-Chemie en Carclin hebben wij toegang tot de officiële fabrieksopleidingen, laboratorium en overige support bij vragen van klanten. Dit betekent zekerheid en feiten, zodat jij voor jouw bedrijf het juiste besluit kunt nemen.

Kwaliteit & veiligheid

Het is belangrijk om duidelijk te zijn wanneer het om veiligheid gaat. Onze veiligheidsbladen zijn vrij te downloaden en de producten zijn voorzien van heldere gebruiksaanwijzingen. Onze service voor het afstellen van de chemie garandeert het beste resultaat, de laagste kosten en een veilige manier van werken.Carclin en Koch-Chemie hebben een eigen kwaliteitsafdeling die toezicht houdt op de productkwaliteit en voedselveiligheid. Beide partijen hebben ook research & development, productie en opslag in eigen beheer en weten daardoor 100% hoe zij hun producten samenstellen.
 Als officiële distributeur van deze fabrikanten heeft CleanFox fabrikantondersteuning bij vragen van klanten.

Milieu

Uiteraard voldoen onze producten aan de wettelijke eisen omtrent biologische-afbreekbaarheid, maar gaan in veel gevallen een stuk verder dan deze wettelijke ondergrens. Onze fabrikanten beschikken over een eigen afdeling die continu innoveert met de nieuwste milieuvriendelijke en hernieuwbare grondstoffen in de markt. Koch-Chemie is marktleider met een compleet productpakket met hernieuwbare oppervlakte-actieve stoffen én geschikt voor biologische afvalwaterzuiveringsinstallaties.Onze producten zijn hoog gedoseerd en gaan dus langer mee. Dit betekent minder transportbewegingen en dus minder uitstoot. Onze service voor afstelling van de chemie voorkomt overdosering en onnodige belasting van het milieu.